UCENIK GENERACIJE JUOS "PASCI"

 Početna stranica                                                                                                 

Ova stranica je namjenjena onim najboljim..Učenicima generacije!!!!

ŠKOLSKA 2007/2008 GODINA:

ELDINA MAHMUZIĆ, VIII b

 Rođena u Tuzli 1. IX 1993.godine. Sve razreda zavšila sa odličnim uspjehom , sa svim peticama. Pohađala mnogobrojne dodatne nastave, kao što su-matematika, hemija, engleski jezik i fizika. Osim dodatne nastava učestvovala u radu nekoliko sekcija-folklor, likovna kultura, ekološka sekcija, hor i druge. Zajedno sa drugim učenicima činila školske ekipe, koje su učestvovale na takmičenjima, a sa ekološkim timom je osvojila prvo mjesto. U samostalnim takmičenjima iz hemije i engleskog jezika plasirala se na kantonalni nivo takmičenja. Razrednica Eldine je bila nastavnica Mirzana Muslija. Eldina sada pohađa Gimnaziju "Meša Selimović" u Tuzli. Želimo joj puno uspjeha i lične sreće.

 

ŠKOLSKA 2008/2009 GODINA:

SOFIĆ ARNEL, VIII b

Učenik je u toku  osmogodišnjeg školovanja imao odličan uspjeh, odlične ocjene iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje.   U toku školovanja učenik je učestvovao na opštinskim i kantonalnim takmičenjima iz matematike, fizike, atletike, saobraćaja i dramskog stvaralaštva. Najbolje rezultate učenik je ostvario  na općinskim i kantonalnim takmičenjima iz atletike a osvojio je 3. mjesto na međunarodnom takmičenju”NESTLE ATLETSKA LIGA”, koje je održano u Tuzli, 2009.godine. Pored redovnog školovanja učenik je pohađo i uspješno završio kurseve informatike . Dobitnik je priznanja, diploma i zahvalnica za učešća na atletskim takmičenjima te na  raznim savjetovanjima i predavanjima.

 

 

 

 

ŠKOLSKA 2009/ 2010 GODINA:

SANDRA MIJATOVIĆ, VIII a

 

 

Rođena 29.1.1996.godine. Učenica je u toku  osmogodišnjeg školovanja imala odličan uspjeh, odlične ocjene iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje.   U toku školovanja učenica je aktivno učestvovala i dostojno predstavljala našu školu na raznim takmičenjima. Učestvovala je na mnogim  opštinskim, kantonalnim, čak ifederalnim takmičenjima iz matematike,likovnog, literarnog stvaralaštva, kao i iz drugih predmeta. U šestom razredu prva na opštinskom takmičenju iz matematike. Učestvovala u radu NVO.U posljednjih pet godina Sandra je učenica koja je ostvarila ubjedljivo najveći broj bodova u konkurenciji izbora učenika generacije!    

ŠKOLSKA 2010/ 2011 GODINA:

AHMED DAUTBAŠIĆ, VIII b

 

Rođen je 29.5.1996. godine u Tuzli. Učenik je u toku  osmogodišnjeg školovanja imao odličan uspjeh, odlične ocjene iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje.   U toku školovanja učenik je aktivno učestvovo i časno predstavljao našu školu na raznim takmičenjima- opštinskim i kantonalnim . Bio je član mnogih sekcija u kojima je imao zapaženu ulogu. Zajedno sa svjim drugvima i nastavnicima, osnivač je Školskog sportskog društva "Street fighters", čiji je predsjednik 2010/2011 školske godine. Aktivan sudionik otvorenih škola "MIOS" iz Tuzle, član KUD "Šeher", Pasci, član spotrtskog društva "DE HA". Završio kurseve iz stranih jezika i informatike.

ŠKOLSKA 2011/ 2012 GODINA:

DANIJELA PERKIĆ, VIII a

 

Rođena u Tuzli, 16.5.1997.godine. Učenica je u toku školovanja imala odličan uspjeh, odlične ocjene iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje. Aktivna članica školskih sekcija.U toku školovanja učenica  je učestvovala  na mnogobrojnim takmičenjima:općinsko takmičenje iz biologije u VII razredu  - 2. mjesto,federalno  takmičenje iz biologije u VII razredu, 3.mjestoopćinsko takmičenje iz hemije VIII razred, 1. mjesto kantonalno takmičenje iz hemije VIII razred , 3. mjesto i likovni konkurs na općinskom nivou – 1. mjesto.     Ima završenu «Ljetnu školu hemije» šk.2011/2012. godine.Učestvovala je u tri internacionalna projekta.  Učestvovala je na III Međunarodnoj konferenciji, »Otvorena škola u zejednici» u VII razredu .

 

ŠKOLSKA 2012/ 2013 GODINA:

NERMINA ADEMOVIĆ , IX b

 

Rođena u Tuzli, 23.3.1998.godine. Učenica je u toku školovanja imala odličan uspjeh, odlične ocjene iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje. Aktivna članica školskih sekcija.U toku školovanja učenica  je učestvovala  na mnogobrojnim takmičenjima, neka od tih su: 8.mjesto, općinsko takmičenje iz hemije, 8.mjesto općinsko takmičenje iz hemije i 3.mjesto na takmičenju iz saobraćaja,, 1. mjesto za likovni i literarni rad na temu“Droga".Uporedo je pohađala mektebsku nastavu. ČLanica je KUD "Šeher" iz Gornjih Pasaca.

 

 

 

 

 

Copyright by JUOŠ "Pasci", 2013